bfNu înțeleg nebunia cu Black Friday… niciodată de când a început și la noi fenomenul,  nu am știut exact nici macar când e (știam vag ca prin noiembrie), darămite sa îmi fac planuri sau sa cumpăr ceva. Dar cum newsfeed-ul meu e invadat acum de anunțuri pentru Black friday, am zis ca nu mai pooottt….
Eu nu am bani, nu am timp și sunt foarte nehotărâta. Iată deci cele 3 motive care mă țin departe de tentația “Black Friday”. În plus, am casa prea mica ca sa încapă toate nebuniile….;)
1. Tehnologia, pfff…sunt cam varza. Nu mi-am cumpărat niciodată un telefon singura. Noroc ca s-a milostivit de fiecare data soțul și mi-a făcut cadou ; acum recunosc,  ca m-a cam prins și cred ca da….mi-as lua și eu unul la reducere daca ar fi. Electrocasnicele – Pai nu le cumpărați toată ziua, nu ? Cand sunt necesare / cand nevoia exista, sunteți pregătiți și merita investiția. Nu cred ca trebuie sa așteptați Black Friday pentru asta…Dacă se nimerește cu atât mai bine dar altfel… Sa zicem ca urmăriți un anumit model de plita sau cuptor care de Black Friday fie nu mai e, fie nu are reducerea mult visată. Nu e păcat ca ați așteptat și v-ați chinuit atât. Eu de ex, când mi-am renovat bucătăria am plecat după lucruri gandindu-mă sa iau ce e mai bun cât mai bine dar fără sa fac rabat la calitate. Norocul meu ca am prins atunci închiderea magazinelor Domo și am luat plita pe inducție de la 2600 la 1200 lei. Nu am căutat ăsta, s-a nimerit. Nici când am vazut-o nu am sărit pe ea…dimpotriva am fost la toate magazinele de profil, am căutat informații pe internet, m-am asigurat ca este ceea ce trebuie, ca nu are vreo hiba și de-aia e mai ieftina și m-am dus după ea la vreo 3 zile. Atunci, am intrat în fibrilații un pic pentru ca nu mai era și a trebuit sa alerg la alt magazin. Principiul ? Nu lua orice dacă vrei un lucru de calitate, fii pregătit pentru asta, așteaptă, cercetează, ia când ai nevoie. Dacă prinzi și reducere, satisfacția e cu atât mai mare!!
2. Haine/ încălțăminte – nu cumpăr decât atunci când am nevoie, nu exagerez niciodată și nu aștept Black Friday dar imi place sa iau la reducere,  ma duc in perioada reducerilor daca stiu ca am nevoie de ghete, palton, etc. Imi place sa iau la reducere pentru ca ăla consider ca e de fapt prețul corect. Nu îmi iau de pe internet pentru ca pur și simplu nu mi se potrivesc ( sunt strâmbă :)), așa ca de fiecare data am ajuns sa le returnez. Rar de tot îmi iau ceva degeaba, doar pentru ca îmi place. Nu caut moda sau marca ci caut sa iau ceva cu care sa îmi stea mie bine și care sa fie de calitate! Principiul? Sunt prea săracă sa îmi iau un lucru ieftin 😀
3. Bijuterii ? Aici e foarte simplu….nu îmi cumpăr (a fost o vreme de mult….acum nu mai am aceasta pasiune, poate va reveni mai tarziu, oricum nu cred sa existe Black Friday la ce îmi place mie, așa ca…)
4. Lenjerii? Ei da, poate ca merită…preturile afisate în mod normal sunt foarte mari așa ca e bine sa găsești/ astepti niște reduceri dacă intenționezi sa Îți innoesti lenjeriile mai ales ca nu e graba în general in acest caz, adică nu e ca și când nu ai avea pe ce dormi sau cu ce te înveli, deci merita un Black Friday.
5. Parfumuri?? O da!!! Aici am o mare slăbiciune și as cumpăra indiferent de câte mai am și chiar dacă nevoia mea în acest moment ar fi de o pereche de cizme și nu de un parfum. Nu mă pot abține și nu rămân niciodată descoperita la capitolul ăsta. Deci nu caut reducerile dar dacă se întâmplă să fie,…cu atât mai bine.
Intre timp am un week-end cu vreo 3-4 evenimente planificate, la măcar 2 dintre acestea mi-ar fi tare drag sa ajung iar cumpărăturile nu sunt deloc pe lista, așa ca uite cum mai ratez eu încă un Black Friday.
Va pup. Spor la cumpărături !! 🙂

Ne vedem si pe Facebook, mamide2, like daca rezonati !

Posted by:lauragherghe

Lasati un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s