Din ciclul – “Cand lucruri minunate se intampla pe la scoala- episodul…

mos_nicolae1.jpgVa povesteam aici cum Mos Nicolae a facut anul trecut o magie si, din desenele pe care copiii le-au realizat dupa o poveste, au iesit la iveala doua jucarii de plus minunate : Grifonel si Semintica (exact asa cum si le-a imaginat fiecare copil) ! Surpriza, bucurie, magie ! Da, da, pentru ca mi-a zis mie Arthur, ca Mos Nicolae a presarat praf magic peste desenele lor si asa au aparut jucariile !

mos_nicolae2

Dragul de Mos Nicolae, desi batran si cu atat de multe griji pe cap, s-a tinut de surprize minunate si anul acesta. Astfel, copiii clasei IE de la scoala generala nr. 195 au primit cate o cana personalizata cu autoportretul fiecaruia si Doamna invataoare o carafa cu autoportretul celor 32 de sclarei, exact asa cum se vad ei la 7 ani… Autoportret ? Da, da ! Se pare ca Mosul cam stie ce proiecte au copiii, ii urmareste si « imprumuta » lucrarile lor ca sa mai faca cate o minune de-a lui.

Cum e posibil asa ceva ? Care sunt ingredientele succesului ?

  • MA-GI-E !!

 

  • Si o invatatoare draga, doamna Catalina Ganea, care se gandeste cu mult timp inainte ce « teme » sa le dea copiilor, teme care apoi se tranforma in adevarate minuni si prind viata.
  • Un comitet de parinti /mamici foarte implicat si cu multe idei, timp, daruire, dragoste

Spuneam anterior ca sta la indemana noastra a tuturor sa construim traditii, sa umplem cufarul cu amintiri si rezervorul cu iubire. Si chiar asa este, cele mai frumoase daruri nu sunt cele care iti golesc contul, ci cele pe care le pregatesti cu drag cu mult timp inainte, sunt cele facute din inima, cum spunea Micul Print !

Ne vedem si pe Facebook, mamide2, like daca rezonati !

Posted by:lauragherghe

One thought on “Mos Nicolae face iar minuni la scoala

Lasati un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s