Cine bate cioc-cioc la ușă cu vești bune ?

Nu, nu e poștașul, ci curierul ! Care nu numai că bate la ușă dar și sună înainte să se asigure că ești acasă! 🙂

Ori pentru cadouri eu sunt întotdeauna acasă căci asta mi-a adus curierul ieri ! Și nici că se putea mesaj mai frumos pentru ziua de 1 iunie decât „joaca și bucuria în familie”:

#RevoluțiaJoculuiÎmpreună #BucurieÎmpreună

S-o fi auzit mai departe că-s mare fan al jocurilor și al timpului petrecut cu cei mici, și de-asta o fi venit curierul. Dar eu știu că de fapt în spatele curierului stau două doamne puse întotdeauna pe treabă : Ana & Lavinia, de la ParentingPR care, împreună cu Centrul Comercial Auchan au lansant campania bucuriei jocului în familie.

Copilăria înseamnă în special joc, limbajul copilăriei e joaca și cu cât noi adulții, înțelegem mai repede și mai devreme acest lucru, cu atât cresc șansele să oferim copiilor o viață fericită. Dar, cel mai important lucru pentru cei mici este când împart joaca cu cei mari, când părinții sunt dispuși să participe la jocuri alături de ei, când adulții uită un pic de grijile vârstei și se comportă ca niște copii.

Jocul ne ajută nu numai să fim mai aproape de copii ci și să avem o relație mai bună cu ei și peste ani să le oferim acele amintiri minunate din care să-și ia resursele toată viața.

Nu știu alții cum sunt dar mie tare mult îmi palce să mă joc și să particip cu toată inima la jocurile copiilor mei : nu îmi e rușine, nu mă simt nici anapoda, nici încurcată, ba pot spune cu mâna pe inimă că atunci când mă joc cu copiii, sunt cu adevărat fericită și parcă îmi dispar toate grijile.

Așa că, dacă treceți pe lângă ușă sau pe lângă mașină și auziți muzica tare, tare, nu vă speriați: poate suntem noi într-o pauză de muzică și dans (fiecare cum poate! :)).

Dacă auziți un glas (nu prea finuț) ce cântă din tot sufletul cântecele de copii, nu vă alarmați, mama știe că nu are o voce extra dar așa tare îi place copilului să i se cânte încât facem treaba asta oriunde : în parc, pe stradă, în magazin….

Se întâmplă și să inventăm jocuri de cuvinte sau de povești. Asta mai ales când mergeam mult cu mașina sau seara când nu mai avem chef (a se citi când părinții sunt prea obosiți să mai citească și speră că dacă e lumina stinsă copii vor adormi mai repede 🙂 ) vreo poveste.

bucurieimpreuna.jpg

Jocul, joaca și bucuria jocului împreună trebuie să fie la ordinea zilei în orice familie care are copii.

În sprijinul acestei idei, Centrul Comercial Auchan a lansat aplicația Jocurile copilăriei în care regulile sunt foarte simple : intri pe www.bucurieimpreuna.ro și te joci. La finalul jocului îți lași datele de autentificare și primești pe email un cod personalizat cu care în zilele de 2 și 9 iunie poți merge pentru a ridica premiul de la Happy Team. În plus, toate familiile care s-au jucat, au câștigat și au ridicat premiile din Centrul Comercial intră automat în cursă pentru câștigarea unui week-end la Disneyland.

Nu-i așa că e frumos ? Ce poate fi mai bine decât să petreci vremea jucându-te cu cei dragi și pe lângă timpul câștigat, buna dispoziție și legătura faină să mai câștigi și premii??

Iar pe lângă premii, veți mai primi și 8 sugestii de jocuri pe care le puteți juca oriunde, oricând, condiția de bază fiind : „întreaga familie împreună”. Cum noi suntem mari amatori de jocuri, sigur le vom încerca și pe acestea. Așa că…. Nu mai stați pe gânduri și fuguța la joacă!! Joaca împreună, că aia e cea mai faină!

tisha.jpg

Si mai am o veste bună : joi, 1 iunie la ora 11:00 avem spectacol „Cântec pentru Tisha” în Centrul Comercial Auchan Titan. Este un spectacol marca MiniArtShow pe care noi l-am văzut și despre care am scris mai multe aici. Tema este extrem de actuală, cea a copiilor rămași singuri în țară, deoarece părinții sunt nevoiți să meargă la muncă în străinătate. Dați un ochi să vă convingeți că merită, mai ales dacă stați prin zonă.

Vă mulțumesc că îmi sunteți alături! Știți cum se zice, sharing is caring ! Like paginii de Facebook, mamide2 !

Posted by:lauragherghe

Lasati un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s