Vremea bună a venit în sfârșit, cei mai cârcotași dintre noi ar zice chiar că e prea cald, că nu mai pot, că vor un pic de răcoare. Și cine sunt eu să spun că nu au dreptate? De mult am constatat că nu mai avem 4 anotimpuri, că trăim niște extreme : când prea cald, când prea frig. Cert e, că odată cu vremea caldă, ne cam bate briza vacanței pe la nas.

Un subiect foarte bun înainte de vacanță (și intotdeauna de altfel) este „Siguranța copilului în mașină și călătoriile” – tema celei de-a treia ediții a evenimentului Modern Dad’s Challenges. O invit pe Sofia Frunză, inițiatoare eveniment să vă dezvăluie mai multe. Nu uitați că evenimentele sunt gratuite !

Sofia Frunza – guest post:


In aceste zile toride de vară ne stă gândul numai la vacanță și concedii, nu-i așa? Inainte să vă bucurați de timpul petrecut în familie și destinațiile alese pentru vacanță, vă propunem să faceți o oprire la cea de-a treia ediție a Modern Dad’s Challenges. Așadar, pe  5 iulie, de la 18.30, discutăm împreuna cu invitații noștri despre “Siguranța copilului în mașină și călătoriile”. Ne sunt alături Alice Dona, Managing Partner ErFi Kids Romania, Brand Manager Graco USA, Roxana Farca, Travel Writer LumeaMare.ro și Ana Maita, Consilier pentru Drepturile Mamelor Asociatia SAMAS.

Siguranța copilului în mașină este un subiect despre care orice părinte ar trebui să se informeze. Nimic nu este mai important decât viața copilului nostru. Din păcate studiile arată că la acest capitol parinții fac multe greșeli (4 din 5 scaune auto pentru copii sunt instalate incorect). Ca să venim în ajutorul lor, pe 5 iulie, la ediția a 3-a a Modern Dad’s Challenges, vom discuta despre noțiunea de siguranță auto pentru copii, date statistice actuale în România versus Europa și SUA în materie de siguranță auto, standardele după care ne ghidam pentru a alege un scaun auto, despre cum montam corect un scaun auto în funcție de sistemul de fixare, sfaturi de sanatate (pozitia corecta in scaunul auto), dar și despre măsurile de prevenție a accidentelor în timpul călătoriilor. Tații vor fi angrenați și în câteva exerciții practice, astfel încât să le fie mai ușor să monteze scaunul copilului, dar și să reacționeze în cazul unor situații neprevăzute.

De asemenea, vom pune accent și pe partea de călătorii în familie, unde vom prezenta tehnicile de “supraviețuire” pentru parinți în călătoriile cu cei mici. Când ai un bebeluș, un toddler sau un copilaș, cea mai buna decizie pe care poți să o faci este să mergeți împreună în călătorii. “Călătoria este cea mai bună educație pentru copii, începând de la vârstele cele mai fragede. A-i oferi șansa de a petrece alături de tine cele mai bune momente ale anului, indiferent de locul în care alegi sa-ți petreci vacanța, este cea mai responsabilă decizie și o dovadă că ești preocupat cu adevarat de siguranța lui. Restul sunt scuze si marketing”, considera Roxana Farca, care ne va povesti mai multe pe acest subiect, la eveniment.

Cover MDC 3.jpg

Inscrierea la eveniment se face pe blogul Frunzaresc.eu, completând formularul (http://bit.ly/2sLxl8R). Programul îl găsiți aici.

Ediția a treia a Modern Dad’s Challenges este posibilă datorită implicării și susținerii brandurilor partenere: ErFi Romania, Graco Romania, Nestle Incepe Sanatos Creste Sanatos, Pampers, Web Designer Bucuresti.

S-au alăturat și promovează evenimentul Modern Dad’s Challenges următorii parteneri media: Sfatulparintilor.ro, Copilul.ro, RomaniaPozitiva.ro, Radio Itsy Bitsy, Asociatia SAMAS, LumeaMare.ro, Kindertrips.com, Minicalatorii.ro, FamiliaHaiHui.ro Daddycool.ro, Jurnalulunuitata.ro, Cojocari.ro, Artistu.ro, Ralucaloteanu.ro, Pricopie.com, Super-Mami.ro, Annazidezi.com, Vavaly.com, Septembriejoi.com, Roxanadulgheru.ro, Styleandthecity.ro, Solonaria.ro, Mamide2.com, Sebababy.ro, Mamaicaautentica.ro, Carmenradu.ro, Johannasburg.ro, Unsoideblob.ro, Aminatomescu.ro, Mamapetoc.ro, Teavasilescu.ro, Zanascutecel.ro, Acasacumami.ro.

Pregătim și multe surprize pentru participanți și o tombolă cu premii atractive 🙂

Evenimentul Modern Dad’s Challenges este inițiat de Frunzaresc.eu și realizat și implementat cu agenția de publicitate Creative Energy Corner.


Pe mine mă găsiți pe mamide2.com sau Facebook . Mă înclin!

Posted by:lauragherghe

Lasati un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s