Vă spuneam acum puțin timp despre marele eveniment social media din 29 Septembrie, Webstock!

Ei bine, organizatorul evenimentului, Evensys oferă posibilitatea de a înscrie proiectul preferat la  Webstock Awards, competiția prin care se oferă recunoaștere celor mai creative și mai inedite proiecte online dezvoltate în România în ultimul an.

Nominalizarile la Webstock Awards se vor desfășura până pe 8 septembrie 2017, sunt gratuite și pot fi anunțate de orice persoană (autor sau utilizator), prin completarea formularului online. 

webstock.gif

Anul acesta aveți la dispoziție 11 categorii în care puteți înscrie proiectul (ele) preferate:

 • Publishing – aici pot fi înscrise proiectele ce oferă un conținut mare de informații, componenta de storytelling fiind foarte importantă. Pot fi încrise și proiecte care au mai participat, cu condiția să demonstreze că în ultimul an au avut îmbunătățiri sau actualizări importante. Blogurile (personale sau specializate) nu pot fi înscrise în această categorie.
 • Utility proiectele înscrise aici trebuie să demonstreze cum ajută utilizatorii, ce avantaje oferă, ce probleme soluționează, etc. rezolva (daca e cazul). La această categorie se pot înscrie doar site-uri care nu au mai fost nominalizate anterior.

 

 • Best Use of Photography – aici puteți susține proiectele online în care fotografia si imaginea au un rol major. Se apreciaza rolul fotografiei in proiect si felul in care ea comunica cu publicul.

 

 • Influencer Campaigns – cunoașteți campanii desfășurate de branduri prin intermediul bloggerilor, vloggerilor sau instagrammerilor romani? Aveți ocazia să le înscrieți dacă v-au plăcut și dacă v-au surprins prin creativitatea lor și modul în care au influențat comunitățile.

 

 • Special Projects – aici puteți înscrie orice proiect deosebit care v-a atras în ultimul an.

 

 • Social Media Projects – Aveți proiecte dragi (personale sau inițiate împreună cu branduri) care s-au remarcat prin creativitate și utilitate ? înscrieți-le ! Pot avea o șansă de a fi nominalizate !

 

 • Mobile Applications – Aplicații mobile dezvoltate de organizații și companii din România. Conteaza foarte mult creativitatea și impactul pe care aplicațiile le-au avut în rândul utilizatorilor de Facebook.

 

 • Corporate Blogs, Innovation – Sunt companii ale căror bloguri publică frecvent articole, oferă informații despre brand ori comunicări de larg interes ? Le puteți înscrie dacă vi se par pertinente.

 

 • Innovation – Categorie dedicată proiectelor foarte noi, care utilizeaza idei sau tehnologii noi. Noutatea este asadar un factor differentiator.
 • Best Brand on Instagram – înscrieți la această categorie brandurile (companiile) care comunică constant pentru publicul din România pe această platformă vizuală.

 

 • Best Use of Video in Online – susțineți proiectele online a căror componentă video este pusă în prim plan.

 

 • Online Personality of the Year – Persoane active în mediul online care se exprimă prin intermediul blogurilor și site-urilor și au o prezență activă în rețelele sociale, care au creat comunități și au mișcat lucrurile în diverse domenii.

 

Mai multe detalii despre categorii si inscriere găsiți direct pe site : http://www.2017.webstock.ro/awards.php#top

Dați o șansă proiectelor online pe care le apreciați de a fi nominalizate și poate chiar premiate. Puteți să faceți acest lucru gratuit până pe 8 septembrie. Nominalizarile vor fi anunțate pe 12 septembrie, în urma unui proces de preselecție realizat de organizator. Criterii precum originalitatea, designul, structura, navigabilitatea și funcționalitatea, relevanța și interactivitatea proiectelor, vor conta foarte mult.

Ne vedem la #webstockro.

Dacă vă plac articolele mamide2, vă aștept cu un like și pe Facebook și dați de veste și altora. Mă înclin!

Posted by:lauragherghe

Lasati un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s