tg_craciun4.jpg

Nu știu de ce dar pentru mine perioada Sărbătorilor de iarnă începe cu 1 decembrie, ziua națională. O lună plină de magie în care îmi propun întotdeauna să fiu mai bună, să fiu mai blândă, să fac mai multe chestii interesante, să mă aplec mai mult asupra mea și a celorlalți. Cum însă de vreo 2 ani este liberă și ziua de Sfântul Andrei, magia începe cu o zi mai repede. Iar anul acesta, nu este vorba doar despre o zi liberă petrecută frumos ci despre instalarea spiritului Crăciunului un pic mai devreme.

Căci astăzi, 30 noiembrie s-a deschis Târgul „Poveste de Crăciun” la Opera Comică pentru Copii.

Această minunată instituție al cărei prag este trecut de sute de copii dornici să asculte muzică bună și să se simtă bine.

Târgul de Crăciun vă așteaptă cu o grămadă de căsuțe colorate unde veți putea bea o ciocolată caldă, un ceai fierbinte sau veți cumpăra surprize micuțe pentru cei dragi. Căsuța lui Moș Crăciun tronează în mijlocul Târgului, frumos acoperită cu crenguțe de brad. Iar din 8 decembrie îl vom găsi acolo și pe Moșul cel jucăuș, îi vom putea povesti ce ne dorim de la noul an și cu ce gânduri îl așteptăm.

tg_craciun1

În fiecare zi, se vor desfășura o grămadă de activități, spectacole, evenimente și Ateliere pentru copii. Ateliere unde vor învăța să facă ornamente de Crăciun, unde vor desena, vor picta sau vor scrie scrisori pentru Moșul.

Pe scena din Târgul „Poveste de Crăciun” vor urca soliști și instrumentiști îndrăgiți ai Operei Comice, copii care frecventează Atelierele Operei Comice pentru Copii și Copii de la Campus Mundi.

De altfel, am aflat de la regizorul Cristian Mihăilescu că Opera Comică pentru Copii este singura Instituție din lume care organizează un astfel de Târg de Crăciun, fără sprijinul Primăriilor ori Prefecturilor. Dar surprizele Târgului nu se termină aici! În Târgul Poveste de Crăciun veți găsi și un patinoar destinat numai copiilor!!  Noi l-am inaugurat astăzi, am încercat gheața sau am spart gheața 🙂 Patinoarul este gratuit astăzi, în ziua de Sfântul Nicolae, pe 6 decembrie și în ziua Ajunului, pe 24 decembrie. Nu ratați deci ocazia de petrece clipe de poveste în Târgul  de Crăciun de la Opera Comică pentru Copii!

tg_craciun5

Magia sărbătorilor de iarnă a început de astăzi și mai frumos pentru câștigătorii concursului lansat cu ocazia premierei operetei „O noapte la Veneția”. Astăzi, soprana Felicia Filip, managerul Operei pentru Copii împreună cu reprezentantul agenției de turism Magic Holiday, au extras fericiții câștigători.

Peste 400 de persoane care au fost la spectacol s-au înscris la concurs și astăzi 3 dintre ei au reușit să fie fericiți : premiul întâi – o excursie de două nopți la Veneția, având cazarea cu mic-dejun și biletele de avion incluse. Premiul doi : 4 invitații duble la spectacolle Operei pentru Copii. Premiul 3 : 2 invitații la spectacolele OCC. Ana Marinescu, mica artistă din familia Pisicii pe sârmă a apăsat butonul random.org alegând câștigătorii. Dar surprizele Operei Comice pentru copii nu se termină aici.

Pe 14 dec, pentru al treilea an consecutiv, la Sala Polivalentă OCC va susține spectacolului-mozaic „Poveste de Crăciun”,

eveniment sold out! Peste 200 de artiști vor urca pe scenă, decoruri gigant, 20 de proiecții video, invitați de seamă precum Paula Seling, ori Teodora Buciu, câștigătoarea sezonului 6 al show-ului „Vocea României”, care alături de baritonul de origine chineză Fang Shuang, interpret consacrat al Operei Comice pentru Copii, au pregătit un moment special pe gheață.tg_craciun7jpg

Și nu e doar atât : pentru prima dată porțile Operei Comice pentru Copii au sălile deschise publicului larg și în perioada dintre Crăciun și Anul Nou! Spectacolul Hapciu in Re Major are loc pe 27, 28 și 29 decembrie.

Să înceapă Magia !

Vă mulțumesc că ați venit prin casa mea virtuală. Vă aștept mereu cu un gând bun și un zâmbet curat și pe Facebook !

Posted by:lauragherghe

Lasati un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s