un-simplu-si-un-mic-gand-pt-voi_cbc5ff3e9ab2b4.jpg

Nu cred că la noi Crăciunul ar putea fi într-o altă perioadă decât iarna ! Eu nu mi-l pot închipui altfel și atunci când nu văd și un pic de zăpadă de Crăciun, oameni înfofoliți pe stradă și copii cu nasuri roșii de frig parcă nici nu mi se pare că e perioada Sărbătorilor. Apoi dacă mai e și miros de cozonac, brad și portocală în casă, atunci tabloul e complet ! 🙂

E incredibil ce resurse extraordinare are omul pentru a-și face viața mai ușoară, pentru a găsi tertipuri care să îl ajute să treacă peste perioadele întunecate. Și ce mod mai plăcut de a trece peste nopțile lungi, lungi și geroase de iarnă decât așteptându-l pe Moș Crăciun, ascultând colinde și pregătindu-te sufletește pentru un nou an cu gânduri bune.

Să trimitem in fiecare zi un gând luminos celor din jur, o clipă de magie pe care o putem dărui atât de ușor!

În fiecare zi din această lună, un membru al comunității #mamide2, primește un gând plin de lumină, adresat îndeosebi lui!!

Pentru că toți suntem speciali și merităm să ne simțim așa din când în când!

Astăzi, gândul bun merge la : Corina Petra !

Dragă mea Corina, sper ca ziua de astăzi să îți aducă bucurii mici și planuri mari ! Să ai liniște sufletească și oameni dragi alături.

Zâmbește, bucură-te de o cafea bună, de un film frumos, de compania pe care o dorești sau de singurătatea care îți aduce liniște !

Iți mulțumesc pentru că ești parte a comunității mamide2 și îți trimit azi un gând bun! Special pentru tine!! Bucură-te de el, păstrează-l toată ziua (și mai mult) și înmulțește-l !

Parte a Campaniei #trimiteungandbun #clipademagie !

Fiți și voi parte a campaniei #trimiteungandbun și dăruiți o clipă de magie cuiva, oricui, cunoscut sau necunoscut ! E important să fim aici unii pentru ceilalți! Să ne simțim ca o mare și frumoasă familie !

Vă aștept și Facebook !

foto credit : ush.ro

Posted by:lauragherghe

Lasati un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s