gandeste-pozitiv.png

Datorită acestui mic blog am reușit să cunosc o grămadă de oameni. Pe unii îi știam doar din auzite, pe alții obișnuiam să îi citesc și nu mi-aș fi închipuit niciodată că îi voi întâlni și în realitate. Pe alții nu îi cunoșteam deloc.

De fiecare dată însă când am făcut cunoștință cu unul dintre voi, virtual ori fizic a fost o bucurie. Și, chiar dacă firea mea extra timidă nu mă lasă să interacționez prea mult, toate gândurile bune au pornit spre voi. Adeseori, cei pe care îi apreciem nu au nicio idee despre acest lucru. De ce să nu le facem o mică bucurie ? Să trimitem un gând luminos ! E atât de simplu să oferim o clipă de magie!

În fiecare zi din această lună, un membru al comunității #mamide2, primește un gând plin de lumină, adresat îndeosebi lui!!

Pentru că toți suntem speciali și merităm să ne simțim așa din când în când!

Astăzi, gândul bun merge la : Alina Serea !

Dragă Alina, ești o minune de om ! Răspândești în jur lumină și căldură ! Mi-e drag de tine și de liniștea pe care o semeni în jurul tău.

Sper să ai o zi bună ! O zi în care să zâmbești, o zi în care să te bucuri de lucrurile mărunte și în care să îți lași inima să vibreze la frumos. De undeva, din neant îți trimit toate gândurile mele bune cu mare, mare drag !

Iți mulțumesc pentru că ești parte a comunității mamide2 și îți trimit azi gândul cel bun! Special pentru tine!! Bucură-te de el, păstrează-l toată ziua (și mai mult) și înmulțește-l ! Trimite-l mai departe cuiva drag  sau de ce nu, unui membru al comunității tale pe care nu îl cunoști ! Sigur se va bucura să îl primească.

Parte a Campaniei #trimiteungandbun #clipademagie !

Fiți și voi parte a campaniei #trimiteungandbun și dăruiți o clipă de magie cuiva, oricui, cunoscut sau necunoscut ! E important să fim aici unii pentru ceilalți!

Vă aștept și pe pagina de Facebook, mamide2.

Posted by:lauragherghe

Lasati un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s