mosnicolae.jpgDecembrie, decembrie, lună de magie și lumină ! Cum vii tu cu bucurie, zâmbete și căldură ! Dar și agitație, alergătură, muncă și mai multă și nervi de oțel. Primul care deschide seria cadourilor este Moș Nicolae ! Sau mai bine spus Sfântul Nicolae, cum ar zice Arthur, pentru că Moș Nicolae este un Sfânt  și are toiag !

Pe vremea copilăriei mele Moș Nicolae aducea dulciuri pe care părinții le ascundeau adânc în ghetuțele pregătite cu mare grijă de noi seara. Uneori, dacă era în toane bune, ne aducea și mănuși ori șosete groase, dar asta se întâmpla foarte rar. Uneori, de seara până dimineața, uitam că este Moș Nicolae și atunci mai mare ne era surpriza când, încercând să ne încățăm în hol, nu reușeam să băgăm piciorul în ghetuțe !! Moșul cel drag își făcuse treaba., ca de fiecare dată.

Și eu încerc astăzi să fac un micuț cadou : un gând luminos, care să plece către un om frumos : Nicoleta Ababei!

Dragă Nicoleta, gândul bun de astăzi merge către tine! Pentru că este ziua TA!! Pentru că, într-un fel, semeni cu Sfântul Nicolae : frumoasă, nobilă și demnă!

Ce îmi inspiri tu? Demnitate și noblețe ! Bunătate și lumină! Speranța că se poate, că lumea aceasta e un loc bun dacă ai alături pe cine trebuie și mai ales dacă îți păstrezi drumul drept.

Îți doresc ca ziua de astăzi să îți fie luminoasă și limpede ! Să zâmbești, să mănânci bomboane, să te bucuri, să te întâlnești cu oameni dragi!

Iți mulțumesc mult că ești parte a comunității mamide2 și îți trimit astăzi gândul cel bun! Special pentru tine!! Bucură-te de el, păstrează-l toată ziua (și mai mult), înmulțește-l !

Fii și tu parte a campaniei #trimiteungandbun și dăruiește mai departe o clipă de magie cuiva, oricui, cunoscut sau necunoscut !

Vă aștept și pe Facebook, mamide2 !

foro credit : kidmagia.ro

Posted by:lauragherghe

2 replies on “Campania trimite un gând bun ! #5

Lasati un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s