webcultura.ro

Mi-e drag zâmbetul oamenilor!! Iar luna decembrie e parcă special făcută să zâmbim mai mult! E adevărat, că proporțional cu zâmbetele și faptele bune împărțite se acumulează și frustrare multă și încrâncenare. De aceea, îmi arunc privirile mai mult spre situațiile și persoanele care aduc lumină în jurul lor. Pentru a lua de la acestea exemplul cel bun, demn de urmat!

Iată de ce astăzi gândul cel bun merge spre un astfel de om luminos: Ana Nicolescu !

Dragă Ana, ce nume simplu  și frumos ! Ȋntotdeauna mi-a plăcut! Mi se pare atât de nobil prin simplitatea și sonoritatea sa.

Se spune că numele tău, Ana, vine de la ebraicul « hannah » care înseamnă har sau « Darul lui Dumnezeu dat lumii ». Ana este blândă, dinamică și extrem de comunicativă. Se adaptează ușor și are o mare putere de convingere iar odată devenită mamă, este admirabilă.

Numele Ana este menționat și în numeroase creații populare românești. In descântece “Ana Buziana” era prima dintre cele 9 zâne invocate pentru ajutorarea celor suferinzi si bolnavi.

Iată deci dragă Ana un motiv în plus să îți trimitem azi ție gândul cel bun. Iar realitatea este chiar așa : ești o fire dulce și zâmbitoare dar plină de viață și inițiativă. Un om căruia nu-i place să lase lucrurile la întâmplare, care își dorește mereu să ajute și să crească. Azi mai mult decât ieri. Și mâine mai mult decât azi pentru a da mai departe lumii. Un om acolo, atunci când este nevoie de el și nu numai.

O zi frumoasă, dragă Ana, cu bucurii și prieteni dragi !O zi colorată și luminoasă ca tine ! Primește azi toate gândurile mele bune cu mare, mare drag !

astrocafe.ro

Iți mulțumesc pentru că ești parte a comunității mamide2. Gândul meu cel bun merge către tine!! Bucură-te de el, păstrează-l și înmulțește-l cum numai tu tii să o faci.

Fiți și voi parte a campaniei #trimiteungandbun și dăruiți o clipă de magie cuiva, oricui, cunoscut sau necunoscut ! E important să fim aici unii pentru ceilalți!

Vă aștept și pe pagina de Facebook, mamide2.

credit foto : webcultura.ro; astrocafe.ro

Posted by:lauragherghe

Lasati un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s