“Fericirea ta este fericirea mea” spune orice mamă copilului său deși de multe ori poate nu arată acest lucru. Nu pentru că mama e rea și neînțelegătoare, ci tocmai pentru că își iubește copilul și nu ar vrea să îl vadă că suferă.

20200130_102836

Felicia Lazar este mămica talentată a două fetițe -Sofia si Maria- mari, spune ea fetele având 11 si 13 ani. Eu zic ca pentru ea vor fi mereu mici cât să încapă mereu in inima ei si mari cât să ii fie lumea ei.

De dragul lor și al tuturor copiilor, Felicia a scris mai multe carți, desenează si susține un atelier de storytelleling în care le citește copiilor poveștile sale, le arată desenele, intră în lumea lor și țes împreuna povești si clipe magice.

Ultima carte scrisa se Felicia vorbeste despre iubire, bunătate, curajul de a fi tu însuți și bucuria de a face bine.

Pe Felicia o gasiți pe youtube : https://www.youtube.com/channel/UCs-lLkC6lWu4bOAEkBVDRtg sau pe facebook : Tablouri vii pentru copii

IMG-20191206-WA0040

Intr-un orășel minunat, celebru pentru că in el s-a oprit Dorothy în drumul ei aventuros, și a mâncat un ecler, trăia mama vacă si vacuțele ei – Sofia si Maria. Vacuțele mergeau la grădiniță ca orice copil drăgut din oraș, bucurându-se de joacă, de prieteni și de soare.

Zâna soare trezea cu un pupic fiecare copil din oraș și, dacă acesta mai târomea în pătuț, îl gâdila în talpă, așa că micuții se trezeau mereu binedispuși.

Educatoare văcuțelor le este domnișoara fluture, care are mereu în tolba ei o poveste cu tâlc.

Profesor de yoga le este pisoiul Christophe, care aare si el un pisoias mic cu buline și nas roșu, pe care îl iubeste enorm.

În poveste mai apare și bufnița Maria-mica, verișoară cu văcuțele noastre, un papagal furios căruia de fapt îi era teamă să nu fie acceptat ori elefănțica Ana, – mereu calmă si pacifistă, dar care are si ea, la rândul ei, nevoia de a elimina toate frustrarile și supararile acumulate.

20200213_125917

Apare și bunica bufniță, care nu îi mai înțelege pe cei tineri dar îi iubește de fapt foarte mult si se bucură de fericirea lor.  Apar și îngerașii și zâna Soarelui, zâna zilei si zâna nopții, Luna.

Poveștile scurte dar pline de iubire și povețe înțelepte aduc un zâmbet pe buze și multă liniște in suflet iar copiii se pot relaxa colorânď desenele aferente fiecărei povești așa cum doresc.

Mulțumim pentru lumea frumoasă pe care ai creat-o Felicia, pentru ca ne-ai amintit că în fiecare dintre noi este o mare iubire si bunătate, că uneori e normal sa fim nerăbdători, furioși ori frustrați chiar dacă suntem cei mai buni oameni de pe pământ dar important e să nu ne lăsăm copleșiți de stările acestea. Mulțumim pentru legământul de iubire.

Spor la citit, colorat și povestit. 🙂

Sunt Laura și va aștept și pe mamide2.

Posted by:lauragherghe

Lasati un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s