nastereAti observat ce mare bucurie simțim atunci cand facem o faptă bună ?

Ce bine este când reușim să aducem zâmbetul pe chipul cuiva ?

Când punem umărul / cunoștințele /o părticică din bunurile noastre pentru a-i ajuta puțin și pe ceilalți ?

De fiecare mă gândesc ce minunat trebuie să fie pentru acei oameni care pot face acest lucru zilnic!! Oameni, care prin prisma meseriei lor, trăiesc această magie zi de zi! Este cazul medicilor. Și mai ales al medicilor ginecologi, care reușesc să fie parte din cea mai mare minune : aceea de a aduce pe lume o viață nouă. Îi urmăresc evoluția, se interesează, caută soluții dacă sunt probleme, au grijă, au emoții iar în momentul exact al apariției noii vieți sunt acolo, nu contează ora!

Pun tot ce au mai bun, te ajută să treci mai ușor peste clipele grele. Se preocupă fără să transmită îngrijorare, veghează neostoit la capul mamei obosite ! Fac gărzi și apoi tot mai au putere să zâmbească și să liniștească mama ! Într-un fel sunt niște mici demiurgi ! De unde au atâta putere și dăruire?

Astăzi gândul bun merge spre un astfel de om luminos ! Doamna doctor Lucia Costoiu !

Lucia dragă, aduci lumină (și nu e numai numele de vină 🙂 ) ! Minunile pe care le faci zilnic să ți se întoarcă înzecit ! Păstrează zâmbetul cald și puterea de a face atât de multe lucruri frumoase !!

O zi frumoasă, cu bucurii mărunte și prieteni dragi, poate cu griji, poate cu problem, dar pe care să le treci ușor ! Astăzi (și nu numai) îți trimit toate gândurile mele bune cu mare, mare drag !

Iți mulțumesc pentru că ești parte a comunității mamide2 și parte din viața mea de mamide2. Ai contribuit major la acest lucru. Iți mulțumesc și mă înclin.

Gândul meu cel bun merge către tine!! Bucură-te de el, păstrează-l și înmulțește-l !

Fiți și voi parte a campaniei #trimiteungandbun și dăruiți o clipă de magie cuiva, oricui, cunoscut sau necunoscut ! E important să fim aici unii pentru ceilalți!

Vă aștept și pe pagina de Facebook, mamide2.

foto credit : bam-bum.ro

Posted by:lauragherghe

Lasati un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s